Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini mutabık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlı kriterler nazar önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Binalarda ortaya çıkabilecek olan olumsuzlukların başlangıcında yangın, ilk sırada mekân düzenır. Ivedili çıkış bapsı zorunluluğu da temelde binaların yangından korunması hakkında yönetmeliğe bandajlı olarak zorunluluk haline getirilmiştir. Belli standartlara bakılırsa ivedi çıkış kapısı imalı esnasında da güvenilir ve kaliteli gereç ile üretim fail firmaya yönelmeniz gerekir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yakışır hediye politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Yangın Kapısı Fiyatları Sandık üzerindeki fitil yuvasına iyi mürtefi kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Kuruluşda yangın çıkması halinde alaz ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine rabıtalı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page