Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle içli ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok daha elleme ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Ortalama 20 senelik tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın sağlam çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yapıların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan dürüst Yangın kapısı istanbul şekilde monte edilmeli ve kaput şekillerde olmamalıdır.

Bu proje, külliyen yönetmeliğe yaraşır şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat anlayışlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan ciddi bir düz yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı haber alabilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Kanatlar içinde tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page